The Fact About bet303.bet That No One Is Suggesting

Wiki Article

↑ «حمید نعمت‌الله با «رُخ» به سینما بازمی‌گردد». قدس آنلاین. ۲۰۲۴-۰۸-۳۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۵-۰۲-۰۲.

عقایدی که عامه مردم درباره بتها داشته اند، موجب شده است که آنها را زنده و دارای خصوصیات انسانی تصور کرده ، در مواردی برای آنها خوراک و لباس تهیه کنند، آنها را بشویند و تدهین و تزیین نمایند و حتی زن و فرزند برای آنها قرار دهند. هر بت جایگاه و آیینهای خاص خود را دارد و مناسک عبادی و قربانی گزاریهای مرسوم در اطراف بتها صورت می گیرد. تصوراتی که پرستندگان این پیکره ها از موضوع پرستش خود دارند، یکسان نیست . توده های عوام مردم غالباً فراتر از ظواهر این اشیاء چیزی نمی بینند و عین شی ء را پرستش می کنند.

تصویربرداری این فیلم از اول مهر ۱۴۰۳ با فیلم‌برداری آرمان فیاض و صدابرداری امیر عاشق حسینی آغاز شد. اواخر مهر ۱۴۰۳ اعلام شد که حمید نعمت‌الله مشغول فیلمبرداری جدیدترین فیلمش با نام «بُت» است و قهرمان داستانش را چهره‌ای تازه بازی می‌کند.[۱۰] فیلم‌برداری بت در اواخر آبان ۱۴۰۳ از نیمه گذشت و نخستین تصویر از پشت صحنه فیلم منتشر شد.[۱۱] محمدرضا شجاعی به‌عنوان طراح صحنه و مجری طرح در این پروژه حضور یافت و ایمان کرمیان طراحی جلوه‌های ویژه میدانی فیلم را بر عهده داشته‌است.[۱۲] به‌نظر می‌رسید که نخستین نمایش این فیلم در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ باشد اما در آذر ۱۴۰۳ اخباری از این پروژه رسید که تولید این فیلم در مرحله فیلم‌برداری متوقف شده و عوامل فیلم مرخص شده‌اند.

تندیسی که به صورت های گوناگونی چونانسان یا موجودات افسانه ای ساخته می شود و آن را همچون خدا یا به منزلۀ مظهر یا نمادی از خدا یا قوای فراطبیعی می پرستند. این واژه در قرآن به صورت اوثان (جمع وَثَن) و اَصنام (جمع صَنَم) به کار رفته است. به اصطلاح اوثان، که به عقیدۀ اغلب مفسران بت هایی از جنس سنگ است، سه بار در قرآن اشاره شده است (حج، ۳۰؛ عنکبوت، ۱۷ و ۲۵).

↑ «اولین تصویر از پشت صحنه فیلم حمید نعمت‌الله». قدس آنلاین. ۲۰۲۴-۱۱-۱۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۵-۰۳-۱۲.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . • سمیعی احمد. ادبیات ساسانی. تهران: انتشارات دانشگاه آزاد ایران، ۱۳۵۵

• فرهنگ کوچک زبان پهلوی، دیوید نیل مکنزی، ترجمه مهشید فخرایی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، تهران، ۱۳۷۹

۱ توسعه و پیش‌تولید ۲.۲ فیلم‌برداری ۳ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات بت (فیلم ۱۴۰۳)

↑ «حمید نعمت‌الله متقاضی ساخت «بُت» شد». ایسنا. ۲۰۲۳-۰۵-۲۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۵-۰۲-۰۲.

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

گویا تعطیلی ۱۰ روزه در تولید فیلم به‌خاطر مشکلات پیش‌بینی‌نشده بوده است.[۱۳] طبق شنیده‌ها از جلسات فیلم‌برداری، فیلم بت اتمسفر خاصی دارد و تجربه‌ای متفاوت در سینمای ایران محسوب می‌شود.[۱۴] فیلم‌برداری سرانجام در زمستان ۱۴۰۳ به پایان رسید و فیلم وارد مراحل پس از تولید شد.[۱۵] با پایان فیلم‌برداری بُت، در اسفند ۱۴۰۳ نخستین تصویر این فیلم با بازی لیلا حاتمی منتشر شد.[۱۶]

لات یا اللات نام بت یا ایزدبانویی در عربستان پیش از اسلام و یکی از سه بت مهم مورد پرستش در مکه بوده‌است. نام این بت در قرآن در کنار دو بت دیگر به نام‌های العزی و المنات ذکر شده که از نظر bet303.bet اعراب پیش از اسلام، دختران الله به‌شمار می‌رفتند.

↑ «ادامه «بُت» حمید نعمت‌الله با لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن». خبرآنلاین. ۲۰۲۴-۱۰-۱۹. دریافت‌شده در ۲۰۲۵-۰۲-۰۲.

↑ «یک خبر از «بُت» حمید نعمت‌الله با بازی لیلا حاتمی». ایسنا. ۲۰۲۵-۰۳-۰۶. دریافت‌شده در ۲۰۲۵-۰۳-۰۶.

۱. مجسمه ای از جنس سنگ، چوب، فلز یا چیز دیگر به شکل انسان یا حیوان که بعضی اقوام پرستش می کنند، صنم، بَغ، فَغ.

[۱] لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن از بازیگران اصلی این فیلم هستند.[۲][۳]

Report this wiki page